The Narrow Wheelbarrow

I’m delighted to announce that i will do an expo with Toon Boeckmans and Nello Margodt.

Dutch text:

In THE NARROW WHEELBARROW komt het werk van drie bevriende kunstenaars samen; Toon Boeckmans, Jan Vandeplancke en Nello Margodt.

Een tentoonstelling waarbij hun werk voor het eerst (sinds mensenheugenis) in dialoog treedt met elkaar en waarbij grenzen worden afgetast. Hierbij wordt het experiment voorop geplaatst. Samen geven ze vorm aan iets dat op een reizende tentoonstelling zou kunnen lijken, al kan schijn bedriegen.

Halverwege de expositie wordt er vanuit THE NARROW WHEELBARROW een interventie gehouden op de S.H.O.T.S. , een initiatief van Sint Lucas Gent. In dit tweede luik krijgt de tentoonstelling ook een performatief uiterlijk en zullen er andere werken te bezichtigen zijn dan in de moedertentoonstelling te BLANCO. Eén enkele tentoonstelling, twee verschillende locaties, drie bevriende kunstenaars.

More Info: The Narrow Wheelbarrow

 

Comments are closed.